Ensimmäinen viikko Rikin kanssa on ollut touhua täynä. Ulkona ollaan käyty ahkerasti ja pihapiiri alkaa olla tuttu. Riki on myös osoittanut olevansa etevä oppia, istumisen lisäksi tassun antaminen toisinaan onnistuu. Kovassa harjoittelussa ovat myös irtipäästäminen ja luokse tulo.

Saunomassa Riki on käynyt jo kaksi kertaa, mutta pesulla käyminen ei ole ollenkaan kivaa. Turkin harjausta on muutaman kerran yritetty, mutta se päättyy yleensä harjan pureskeluun.
Kynnet on kerran leikattu.. huh että oli hikinen homma, onneksi Riki loppua kohti alkoi ymmärtä, että  yksi leikattu kynsi=herkku.

Eilen käytiin rikin kanssa katsomassa kolmen kuukauden ikäistä Rasmus Bokseria. Rikiä pelotti aivan hirveästi... Rasmus kun oli Rikiä seitsemän kertaa isompi 15 kiloinen köriläs.
Rasmus olisi kyllä halunnut tutustua hieman enemmän, mutta säikky Rikin kimakkaa haukuntaa. No eihän siitä mitään tullut, mutta pitää yrittää uudestaan jokin toinen kerta.

Eilen saimme myös käsiimme Tuiren Kaimion pennun kasvatus kirjan. Kirja on todella loistava. Helppo lukea ja ymmärtää. Nyt eikun vaan tekemään erillaisia harjoituksia Rikin kanssa :)


484275.jpg
Rikin nukkuma paikka Niemelänkadulla.