Kevät ja kesä on sujunut talkoiden ja monenmoisien muun touhun parissa. Muutaman kerran Riki oli meillä mukana talkoissa, eikä poika rälläkkää ja hitsuukonetta kavhda.
 Tässä ollaan kevät ja kesä harjoiteltu veteen ja veneeseen totuttelua. Sopivasti kun  tuulen vire veneessä tuntuu niin pitää päästä laidalle istumaan, silloin saa olla pitämässä koirasta kiinni, muten kuuluisi *molskis. Rohkeutta ei pojalta puutu.

 Tässä kuva Rikistä ja Antista P/v Pikku Niilon keulasta:

712212.jpg

 Juhannus meni vilskeessä ja vilinässä. Perjantaina menimme Meripelastajien majalle, jossa sitten majailimme koko viikonlopun. Juhannus meni syödessä, merellä ollessa ja käytiin sitä katsomassa kokkokin. Juhannus kokolla tapasimme kolme mielenkiintoista koiraa..

712172.jpg
 Tässä on Labratorinnoutaja Noora.

712176.jpg
 Sitten oli vanha karhukoira rouva
ja..


712179.jpg
tässä ihanin... 
Chihuahua Napo. Napo ollaan tavattu sitten silloin tällöin sattumalta muutaman kerran. Leikkimään koiria ei uskaltanut päästää, sillä Rikihän olisi murskannut sen.





712191.jpg



 Riki on kasvanut kovaa vauhtia. Sen huomasimme kun tapasimme pari viikkoa sitten kolmekuisen parson tyttö Kielon, voi että oli pieni. Kielon omistajan Lotan kanssa vaihdettiin numeroita ja ollaan tavattu jo kerran koirien uimarannalaa. Pennuilla oli hauskaa ja Kielokin uskaltautui veteen urhesti Lotan houkuttelemana ja Rikistä esimerkkiä ottaen.
 Riki meni uimaan erään Berhandilaisen koiran perään. Vielä on uiminen hieman pelottavaa, sillä heti kun tassut eivät enään pohjaa tunne, niin pitää lähteä nopsaan pois eikä veteen palata aivan heti. 


 Viime sunnuntaina kävivät Aada ja Emma täällä Raahessa tervehtimässä Rikiä.
Emma siskon kanssa oli mukava kinata, olisivatkohan pennut vielä muistaneet toisensa?
 Riki ja Emma juoksivat hurjasti kilpaa ja ajoiva toisiaan takaa ällötys suussa... koirat olivat löytäneet mahdollisimman pahalle haisevan linnun raadon....  ^_^¨
 Kasvattaja Jenni kehui Rikin ulkonäköä, ja uhkasi itse viedä Rikin pentu näyttelyyn syksyllä..  :)  Mutta ei huolta, olen ajatellut käydä Rikin kanssa ainakin kerran näyttelyssä. Kaikkeahan pitää kokoeilla...


 Nyt sitten jännityksellä ootamme suraavaa pentu tapaamista, joka on Oulussa. Mitähän Riki meinaa Oliverista???