Nyt ollaan asusteltu Oulussa vajaa viikko. Muutto meni hyvin ja Riki on sopeutunut hyvin uuteen ympäristöön. Meri-Toppila on melko ahtaasti rakennettu asuin alue, mutte sitä ei edes huomaa, kun on valtavan iso puisto lähellä.
Koulun takia Riki on joutunut olemaan pitkiä aikoja (8-16.00) yksin kotona. Tuhoja ei ole tullut (jos tavaroiden liikkumista ei lasketa) ja toistaiseksi Rikikään ei ole pahemmin osoittanut minkään laisia masennuksen yms. merkkejä.
Illalla sitten on ollut monenmoista vilskettä. Päivä- ja iltalenkeillä suunnistamme lähes poikkeuksestta suorinta reittiä koira aitauksen luokse. Jos en nyt laske pahasti väärin, niin olemme tavanneet n.20 uutta koiraa joista alle puolet ovat olleet pentuja. Enimmillään samassa aitauksessa on tähän mennessä ollut yhtäaikaa 3 pentua (Riki+2 seropi rotikkaa) ja 3 muuta aikuista koiraa.
Ensimmäistä kertaa kun aitaukasessa meni käymään jännitti aivan hirveästi, mutta toistaiseksi ei ole vielä sattunut mitään välikohtuksia ja toivottavasti ei tule. Tänään koira aitauksessa meitä oli 5 koiraa 2pentua ja 3 aikuista. On mielenkiintoista seurata vierestä miten koirat tutustuvat toisiinsa, välillä vähän hirvittääkin kun neljä koiraa haistelee aitaukseen tullutta uutta koiraa samaan aikaa ja ressukka on ihan hämillään, mutta siitä se sitten painit ja kilpajuoksut on alkanut.
Kuvia sitten näistä kohtaamisista tulee, kunhan saan vain kameran.

Terkkuja kaikille :)